lauantai 14. toukokuuta 2011

still alive

007
005-1
moi! long time no see taas, ei mulla mitään kummempaa syytä postailemattomuuteen oo, ei vaan oo ollut aikaa ja matskua, kun on ollut paljon kaikkea kivaa. Ja toinen syy on se, et mun ja Esan molempien kameroista on akut loppu eikä vaan olla jaksettu lataa niitä.. Muttajoo, oliks se toissapäivä kun blogger ei toiminu? Tais olla, sillon mä nimittäin oisin nää kuvat postannu, mut blogger tosiaan oli eri mieltä.
Tänään oli ihan huippuherätys, kun äiti soitti puol yhdeksältä että nyt lähdetään ostamaan sulle silmälaseja, no terve. Löyty sitten lasien lisäks kuitenkin parit alusvaatteet ja kengätkin, ja käytiin aamupalalla Fazerilla, joten oli ihan mukava reissu. Nyt flickr kuitenkin jaksaa temppuilla, joten kuvat ostoksista siirtynee toiselle päivälle.
Mutta joo, mä painun suihkuun ja koitan sit riivata Esaa soittelemalla sille joka toinen minuutti, että saisin sen hereille, ihanaa lauantaita! :)

love, julia

ps. mähän sanoin heti pelien alussa että GRANLUND! ja pps. patrick kane ei ollu kisoissa, mikä menetys =(

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että olet elossa ... ihmettelinkin, kun ei oo kuulunut ... :O ... Granlund ...<3 ...btw sä oot pyöristynyt somasti ... :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Joo ihanaa et säki oot taas täällä piilovittuilukommenteillas :):):)

    VastaaPoista

pusss